Amalies mor: Graviditeten kom som en kæmpe overraskelse

Det kom bag på de fleste, at Amalie var gravid – også hendes mor, da hun fik nyheden.

Af Jonas Sand - 12. januar 2016 kl. 12:01

Amalie Szigethy skal være mor. Det skriver SE og HØR, og det var en nyhed, der kom bag på de fleste. Det kom også bag på hendes mor, Charlotte Lytton Kejser, da hun fik nyheden af sin datter.
– Jeg sad i Grækenland hos en veninde blandt 15 fulde grækere, da jeg pludselig fik en SMS om, at jeg skulle være mormor. Og så blev jeg simpelthen så glad og begyndte at græde, og så blev der naturligvis skruet godt op for festen, griner hun til Realityportalen.dk.
– Det kom som en kæmpe overraskelse. Jeg vidste godt, at de kendte hinanden, men jeg var slet ikke klar over, at de var blevet kærester, og jeg havde regnet med, at Amalie skulle en masse andre ting, inden hun skulle være mor. Men det er bare så dejligt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy er gravid
“En super dejlig fyr”
Men selv om Charlotte Lytton Kejser blev overrasket, da hun fandt ud af, at Amalie var blevet kærester med den kommende far, Mikkel, slår hun også fast, at det var en glædelig overraskelse.
– Han er simpelthen bare så dejlig en fyr. Uden at nævne navne vil jeg sige, at han er meget langt væk fra de fyre, som Amalie tidligere har set. Han er kærlig og omsorgsfuld, og så forguder han den jord, som Amalie går på.
– Men han finder sig heller ikke i noget og går sine egne veje. Han er god til at sætte grænser for hende. Han er bare en strålende svigersøn, og jeg er så glad, lyder det fra den kommende mormor.
LÆS OGSÅ: Jeg er ligeglad med, hvad Peter mener
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.