Amalies jul bliver i år helt speciel: Det føles mærkeligt

Amalie skal holde jul med familien, og det meste bliver, som der i mange år har været tradition for. Men på et enkelt punkt er noget helt anderledes.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. december 2021 kl. 9:00

December suser afsted mod den 24., og blandt ‘Forsidefruerne’ er der i den grad julestemning og snak om, hvordan juleaften i år skal fejres. De er samlet til en julefrokost hjemme hos Janni Ree, og her spørger Tina Lund, hvordan Amalie Szigethy i år skal holde jul.

Artiklen fortsættes under videoen med Amalie og Jackie, der fortæller om deres juletraditioner…

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Amalie svarer, at meget bliver, som det plejer, men især på ét punkt er noget slet ikke, som før. Det åbner hun op om i ‘Forsidefruer jul’.

– I år skal vi faktisk måske holde det hos mig i mit hus. Det er første gang. Jeg kan godt mærke, altså i og med min far døde sidste år, lige inden jeg skulle føde Hannah, så er det bare mega mærkeligt, siger Amalie og uddyber:

– Jeg kan godt mærke, at det bliver aldrig som før. Så det er lidt mærkeligt ikke at have ham. Det bliver lidt specielt.

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Herefter taler fruerne om, hvordan de hver især skal bruge juleaften, og faktisk skal de alle sammen tilbringe den sammen med deres børn.

Amalie mistede sin far, Thomas Szigethy, i slutningen af november 2020. Han blev 58 år gammel, og han efterlod fire børn og fem børnebørn. Han døde efter et sygdomsforløb blot en uge inden terminen for Hannah, som blev hans femte barnebarn.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Forsidefruer jul’ på Viaplay og på TV3 klokken 20.00. 

Læs mere om