Amalies eks-kæreste undersøges af politiet

Amalies ekskæreste, Mikkel Skelskov, er havnet i problemer efter hans natklub ‘Gold’ lukkede ned i 2014.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. maj 2016 kl. 10:25

Det har været en turbulent tid for Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, der netop nu er akutelle i det nye program ‘Amalies baby’, som netop har haft premiere på TV3.

Mikkel, Amalies ekskæreste (Foto: Privat)

Mikkel fastslår overfor eb.dk, at der ikke er hold i beskyldningerne. (Foto: Privat)


Og nu tyder det på, Amalies ekskæreste er rendt i nye og alvorlige problemer, da politiet vil undersøge Mikkel Skelskovs gamle natklub ‘Gold’, skriver eb.dk.
Grunden til Mikkel Skelskov er rendt i problemer, er, at kurator Christina Frederiksen fra advokatfirmaet Bech-Bruun har gennemgået konkursboet efter Mikkel Skelskovs natklub,der lukkede og slukkede i 2014.
– Af kontoudskriften fremgår endvidere en række udbetalinger, som ikke ud fra de foreliggende oplysninger kan henføres til driften af en bar. Det drejer sig bl.a. om kontante hævninger og overførsler til Mikkel Skelskovs private bankkonto på i alt 137.990 kr., skriver kuratoren i en stævning fra den 23. oktober 2015, som eb.dk er i besiddelse af.
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Afviser at der foregået ulovligheder
Som kurator har Christina Frederiksen pligt til at fortælle politiet, hvis der er mistanke om, at der er begået noget kriminelt før konkursen. Københavns Politi bekræfter også overfor eb.dk, at de har sagen liggende.
Mikkel Skelskov afviser dog over for avisen, at der er foregået noget kriminelt, og at han har gjort noget galt.
LÆS OGSÅ: WOW: Så stor er Amalies mave blevet
LÆS OGSÅ: Amalie afslører kejsersnit: Jeg vil ikke revne i røven
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.