Amalies datter starter i vuggestue: Det bliver meget svært - Her & Nu

Amalies datter starter i vuggestue: Det bliver meget svært

Det bliver ikke nemt for hverken mor eller datter, når de inden længe skal adskilles.

Af Emilie Holm Egebro - 16. september 2017 kl. 12:55

Den velkendte realitystjerne Amalie Szigethy blev i juli 2016 mor til datteren Josephine Charlotte. Hun har sidenhen været mor på fuld tid, og hun og datteren har været udskillelige.
Nu, 14 måneder senere, er det snart tid til en forandret hverdag for både mor og datter. Josephine Charlotte skal nemlig starte i vuggestue, og det bliver lidt af en omvæltning.
– Vi har ikke fået en endelig dato endnu, men hun starter inden jul. Det bliver virkelig spændende, men også meget mærkeligt og svært for os begge, for vi har jo været vant til at gå herhjemme sammen. Jeg kommer også til at miste kontrollen lidt, hvilket jeg ikke er vild med, og jeg går også og frygter, hvis nogen af pædagogerne måske hader mig og derfor gør Josephine fortræd, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det bliver også svært for Josephine, fordi hun har været med mig i knap halvandet år til den tid, og derfor er det mig, hun er tryg ved. Hun skal pludselig til at være sammen med andre mennesker, hvilket hun slet ikke er vant til. Det bliver dog også rigtig godt for hende, hvilket også er årsagen til, at jeg har besluttet, at hun skal starte. Hun elsker andre børn og er meget social, så det vil styrke hende at starte i vuggestue.
LÆS OGSÅ: Amalie om ny sæson ‘Forsidefruer’: Det kan I glæde jer til
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Jeg vil have silikonebryster
Nu får jeg mit liv tilbage
Selvom Amalie på den ene side frygter savnet til datteren, glæder hun sig dog også meget til at få mere tid til sig selv.
– Jeg glæder mig til at få mit liv tilbage, for jeg har jo bare gået herhjemme, uden der er sket særlig meget. Nu kan jeg gå igang med at pleje mit brand mere igen, hvilket bliver rigtig dejligt. Så kan jeg fokusere lidt mere på at være Amalie og ikke kun at være mor. På den måde får jeg også tid til at tage på café med veninder og sådan noget igen, hvilket jeg ikke har haft tid til tidligere, fortæller Amalie og tilføjer:
– Selvom jeg elsker at være mor og være sammen med Josephine Charlotte, så har jeg også savnet meget at fokusere på mine fans og mit brand. Jeg vil gerne pleje dem, der følger mig, og det får jeg god mulighed for nu.
Amalie slår desuden fast, at hvis datteren ikke falder til i vuggestuen, så stopper hun bare igen. På den måde er det Josephine Charlotte, der er chefen i hjemmet.
Se billeder af Amalie og datteren øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører sin vægt
LÆS OGSÅ: Husker du? Da Amalie svømmede ind i poolkanten
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.