Amalies datter fylder tre år: Sådan bliver hun fejret - Her & Nu

Amalies datter fylder tre år: Sådan bliver hun fejret

I dag fylder Josephine Charlotte tre år, og det er bestemt blevet fejret til den helt store guldmedalje.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juli 2019 kl. 10:55

Den 21. juli 2016 var en særlig stor dag i ‘Forsidefruer’-stjernen Amalie Josephine Szigethys liv. Her kom hendes lille datter, Josephine Charlotte, nemlig til verden. Josephines far, Mikkel Skelskov, har stort set ikke været inde i billedet siden, så Amalie er mor på fuld tid, og der er ingen tvivl om, at hun og Josephine er meget tæt knyttede.
LÆS OGSÅ: SHIT: Det går helt galt, da Amalie laver pølser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Amalies debut i ‘Paradise Hotel’
I dag fylder lille Josephine tre år, og det er bestemt en stor dag for både mor og datter. Allerede for ti dage siden blev fødselaren dog fejret med manér af både familie og venner:
– Vi holder en kæmpe fødselsdagsfest for hende i morgen den 11. juli i min families sommerhus. Jeg har bestilt en kæmpe is-vogn, en flot kage og boller, og så har jeg inviteret børn fra børnehaven derop. Min familie er også deroppe, og jeg glæder mig vildt meget. Jeg har købt så mange gaver til hende, og jeg glæder mig så meget til, at hun skal åbne dem, fortalte Amalie til Realityportalen.dk dagen inden festlighederne.
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
– Det bliver i børnenes tegn, og det blev godt vejr, så vi skal være haven, og det er helt perfekt. Josephine glæder sig rigtig meget. Det kommer ikke med i ‘Forsidefruer’, så det er helt privat. Det bliver også meget rart, at det bare lige er os selv. Så der er heller ingen af de andre fruer, der kommer. På selve dagen, den 21. juli, bliver det bare stille og roligt. Der har vi ikke inviteret gæster, så det bliver nok bare Josephine og jeg som skal hygge, fortsatte hun.
LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn er en stavefejl
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
På Instagram har Amalie lagt billeder op af den festlige dag den 11. juli, hvor Josephine blev fejret:
– Princess Josephine. Selvfølgelige skulle hun have en eventyrlig eventyrs-fødselsdag. Det var magisk, og i dag fik jeg følelsen af lykke – netop fordi jeg så, hvor velsignet min datter og jeg er, men også fordi jeg så Josephines små venner, som kom for at fejre hende. Tak, fordi I alle kom. Tak for jer, og tak for jeres venskab, altid, skriver hun blandt andet til billederne.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy åbner op: En forelskelse er på vej
Se de skønne billeder herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@___simplycake___ ? ? ? #alwaysmybabygirl ❤️

Et opslag delt af Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) den


LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Jeg er bange for mit barns far