Amalie vender tilbage til Danmark

Hele Danmarks realitydarling er på vej hjem.

Paradise hotel, et ton cash
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. august 2014 kl. 11:00

Amalie Szigethy har boet i LA de sidste mange uger, men nu er realitybaben altså på vej hjem til Danmark. Og hun glæder sig.
Blandede følelser og en masse hårdt arbejde, en ferie, og en masse nye venner og bekendtskaber. Jeg er så lykkelig, at jeg i en ung alder får lov til at være på yderkanten af mit eget liv og får brudt en masse grænser. Det har været overvældende, sjovt, jeg har været glad, ulykkelig, været lykkelig, heldig, ikke så heldig, grint, grædt, været vred, men sidst men ikke mindst har det lært mig en masse om livet, og jeg bliver kun mere erfaren omkring ting, som sker omkring mig og om mig selv, skriver Amalie på Facebook og fortsætter:
-Jeg har nu været i Los Angeles knap 3 måneder og jeg glæder mig til at vise frem hvad jeg har gået at lavet. Jeg vil takke alle mine gode venner som har hjulpet mig i tykt og tyndt, og alle de dejlige minder og oplevelser jeg igen får med mig i “bagagen”. Jeg har fødselsdag d 21. August hvor jeg bliver 23 år og jeg kan ikke vente til at se min familie og min dejlige mor. Jeg går Danmark i møde et år ældre end sidst! Vi ses snart alle sammen. Amalie is back ;0) kys til alle mine trofaste følgere og mine venner. Ses på Rungsted havn!!!! (uredigeret)
LÆS OGSÅ: Se Amalie posere i mavebluse
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.