Amalie åbner op om sit liv på barsel

Amalie Szigethy giver alt sin opmærksomhed til Hannah og Josephine.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. februar 2021 kl. 18:55

29-årige Amalie Szigethy har efterhånden vænnet sig til livet som mor til to, og det er en tilværelse, hun trives virkelig godt med. Lige for tiden er hendes to små piger det, der fylder alt hos hende.

– Jeg er fuldstændig i barselsboblen. Min opmærksomhed går 100 procent til Hannah og Josephine. Så jeg kan egentlig slet ikke tage noget ind. Jeg er bundet, siger Amalie, der i sommeren sidste år flyttede i hus i Hørsholm, hvor hun også er vokset op.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas dom stadfæstet: Vil ikke udlevere børnene

Stjernen fra ‘Forsidefruer’ oplever ikke, at det er anderledes fra den første gang, når man bliver mor for anden gang. Nu er der to små størrelser at tage sig af, men det har til nu ikke været hårdt for hende.

– Det er de samme rutiner, og det er den samme kærlighed. Og Hannah er jo nem. Rigtig nem. Der har jeg jo bare været ekstrem heldig. Hun sover om natten og er glad. Hun græder kun, hvis hun ligger og ikke bliver taget op, og det er bare et lille vræl. Hun er bare nem, siger en glad Amalie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UPS! Karsten Ree i uheldig udmelding

Mikkel er ikke ude af billedet

Hannah kom til verden den 26. november sidste år. Mikkel Skelskov er far til både Josephine og Hannah, men forholdet har kørt op og ned.

Lige for tiden kører det rigtig godt, og parret har fundet en god måde at være familie på, hvor Mikkel kommer og er sammen med de tre piger nogle gange om ugen.

Amalie indrømmer, at det da engang imellem kunne være fint, hvis det var to voksne til at tage sig af praktiske ting og opfylde behov hele tiden.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Thalia og Tobias er begyndt at ses

Men omvendt er der også fordele ved at være alenemor.

– Jeg tror, jeg har det nemmere, end hvis man også har en mand, man bor med. Når der er flere i husstanden, man skal tage sig af, så bliver det jo altid dobbelt så stresset. Så kan det da godt være, at der er situationer, hvor det ville være nemmere med en ekstra hånd, men Mikkel er jo også indover, det er jo ikke, fordi han er ude af billedet, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

Læs mere om