Amalie taler ud om tabet: Det er så tragisk

Det er snart et år siden, Amalie Szigethy mistede sin far, og der går stort set ikke en dag, hvor hun ikke tænker på ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. september 2021 kl. 12:55

Det er snart et år siden, at Amalie Szigethy mistede sin far, Thomas Szigethy. Han døde den 20. november 2020 i en alder af blot 58 år, og selvom Amalie ved, at han er et bedre sted nu, så gør det ondt at tænke på, at han ikke længere er her.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Adelinas krop gik i chok efter Ø-Rådet

– Det er så tragisk og jeg savner ham og tænker på ham hver dag. Jeg drømmer også meget om ham. Det er nogle gode drømme, jeg har om min far, hvor jeg mødes med ham, fortæller 30-årige Amalie til Realityportalen.

– Han lader mig vide, at han har det godt, hvor han er. Det giver mig en god og rar fornemmelse i min hverdag, nu hvor jeg ikke kan snakke med ham, og han ikke er her mere, siger hun.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Ditte Julie giver en status på kærligheden…

Realitystjernen oplevede også at miste sin morfar i 2009, hvilket var et hårdt forløb, da de to var meget tætte, men ellers har hun ikke før gennemgået en sorg, og hun er stadig i processen med at bearbejde den.

Amalie fødte Hannah to dage efter, at hun mistede sin far, og hun har valgt at lade den store lykke fylde mere end sorgen over, at hendes far gik bort. Hun føler, at hendes far lever videre gennem hende selv, Hannah og Josephine.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Havde sendt denne pige hjem

– Når et lys slukkes, så tændes et nyt, og om jeg har ladet mig selv sørge 100 procent over min far, det har jeg nok ikke endnu. Men jeg ved også, at min far gerne vil, at jeg skal leve mit liv og tage mig af mine børn, og jeg skal være glad og tro på mine drømme. Den styrke har jeg fra ham, siger hun.

Det var et liv med fart på blandet med alkohol og piller, som gjorde, at Thomas Szigethys krop til sidst sagde fra.

– Alle fortjener et værdigt liv, og det gjorde min far også. Men til sidst var det ikke et værdigt liv, han levede, lyder det fra Amalie.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe er blevet gift