Amalie taler ud om følelserne for Peter

Omkring to år efter bruddet, fortæller reality-stjernen, hvor hårdt det var at miste Peter i sit liv.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2015 kl. 8:33

Det er ingen hemmelighed, at reality-parret Amalie Szigethy og Peter Birch har haft et turbulent kærlighedsforhold gennem årene. Parret slog dog for alvor op i 2013 og siden da, har de været venner on and off og begge haft andre forhold.
Amalie taler nu ærligt ud om, hvordan hun har haft det efter bruddet med Peter.
– Jeg havde lovet mig selv ikke at skrive om ham eller nævne hans navn, men jeg tror, at jeg er parat til det nu. Når folk spurgte ind til Peter, efter at vi var gået fra hinanden for alvor i 2013, ville jeg ikke kommentere på noget, og jeg ville ignorere alt, der havde noget at gøre med ham, forklarer Amalie på sin blog og uddyber:
– Jeg ville lukke mine ører, hvis jeg hørte om ham, og jeg ville ikke dukke op de steder, hvor han var. Hvis pressen spurgte ind til ham, så var vi ‘gode venner’, selv om vi ikke snakkede sammen, og jeg ville snakke i vrede om ham til bekendte. Alt imens ville jeg stadig ligge og tænke på ham, som det sidste hver eneste nat, jeg lukkede mine øjne i.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra ‘De unge mødre er single igen: Dater tidligere svindler
Det handler om at være stærk
Amalies sorg over Peter har været en lang rejse for hende. Hun følte, at han var den mand, som hun ville leve resten af livet sammen med, og pludselig skulle hun affinde sig med, at det hele var slut. Hendes styrke har været det afgørende element for at komme videre.
– Jeg er heldig, fordi jeg er den pige, jeg er. Jeg er meget psykisk stærk, og jeg kan klare meget, og så kan jeg også være min egen bedre halvdel, som kan hjælpe, når den anden halvdel har lyst til bare at forsvinde. Derudover har jeg en stærk familie, som støtter op omkring mig, ligemeget hvor meget lort, jeg laver, eller hvad der bliver læst om mig i medierne, skriver Amalie ærligt og tilføjer så afslutningsvist:
– Jeg tænker stadig på Peter, og ligemeget hvor han er henne i livet, så vil jeg altid stå med et smil på læben og åbne mine arme, hvis han har brug for mig. Det vigtigste i livet er nemlig at huske at hjælpe hinanden. Man skal huske de gode minder, selvom der også var dårlige.
Følg Amalie på hendes blog HER!
Se galleriet af Amalie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Amalie i VILD hårforvandling
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg vil altid have et godt øje til Peter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.