Amalie taler ud om aborterne: Jeg er ikke morder!

Siden Amalie afslørede, at hun har fået foretaget 4 aborter, er hun blevet mødt af massiv kritik, og nu svarer hun igen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. marts 2016 kl. 10:25

I søndags lavede gravide Amalie Szigethy et indlæg på sin blog, hvor hun afslørede, at hun tidligere har fået foretaget ikke mindre end 4 aborter. Det har ført til vild debat på de sociale medier, og onsdag gæstede realitystjernen så Aftenshowet på DR1, hvor hun talte ud om sine mange aborter.
Men selvom den vordende mor ikke opfordrer unge piger til at gøre ligesom hende, så synes hun også, at nogle af reaktionerne på hendes indlæg er lige voldsomme nok.
– Først og fremmest, så har jeg jo ikke dræbt nogen, for da jeg har fået lavet de her aborter, har jeg ikke været længere henne end 5 uger, så det har ikke udviklet sig endnu. Men altså jeg er ikke morder, og jeg har det sådan lidt, at hvis folk skriver sådan om mig, hvad så med slagterne, lød det fra Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie: Så mange aborter har jeg fået
LÆS OGSÅ: Gravide Amalie viser maven frem
Jeg var dum!
Amalie erkender, at det var et hårdt indlæg at skrive, men det var vigtigt for hende at tale åbent ud om aborterne, så hun kunne forsøge at påvirke unge piger i en anden retning. Hun mener ikke, at man skal bruge aborter i stedet for beskyttelse, som hun selv har gjort.
– Man skal ikke være så dum, som jeg har gjort. Lad være med at gør det, jeg gjorde. Brug beskyttelse. Lad være med at gøre, som jeg gjorde, opfordrede Amalie og fortsatte:
– Jeg var jo bare så ung, og jeg var så naiv. Ja, jeg har været uansvarlig, men så må folk komme over det og tage en kiks.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Så meget har jeg taget på
Har prøvet det, jeg skulle
Amalies fire aborter var alle med den samme mand, men det er altså første gang, at hun er gravid med kæresten Mikkel, og denne gang er hun ikke i tvivl om, at det er helt rigtigt at få barnet, og hun glæder sig. Eller som hun udtrykte det i bedste Amalie-stil:
– Jeg er i mine bedst i 20’erne. Jeg er i mine gode år. Jeg har prøvet det jeg skulle, og jeg er klar til at blive mor. Jeg har villet det, siden jeg var 12 år.
I blogindlægget, hvor hun afslørede sine 4 aborter, fastslog hun også, at selvom det langt fra er første gang, hun er gravid, så er det første gang, hun er klar til at blive mor. Amalie har termin 30. juli, og hun er altså snart halvvejs i sin graviditet.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører barnets køn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.