Amalie Szigethy vil have en baby

Amalie fylder snart 24, og hun er ikke bleg for at indrømme, at hun er skruk.

paradise hotel
Af Louise Vilsbøl - 10. marts 2015 kl. 8:57

Der er sket meget i Amalie Szigethys liv, siden hun for fem år siden deltog i ‘Paradise Hotel’ og var 18 år gammel. Nu runder reality-stjernen snart 24, og det kan mærkes, fastslår hun på sin blog.
Selvom hun stadig laver tv og jagter en karriere i underholdningsbranchen, så er der også nogle andre drømme, som begynder at melde sig på banen. Det kom især til udtryk, da hun besøgte sin veninde Maria i Odense.
LÆS OGSÅ: Amalie: 2014 var det hårdeste år
– Marias veninde har lige født en meget smuk og sød lille dreng, som hedder Noah. Selvfølgelige blev jeg helt skruk og ville holde ham og sidde lidt med ham, skriver Amalie på bloggen og fortsætter:
– Jeg har desværre ingen kæreste og venter lige nogen år til at få børn, men det ingen hemmelighed jeg snart fylder 24 år og ikke er 18 mere, det kan både mærkes og ses på mig, og det betyder jo, at jeg går en tid i møde, hvor man begynder at tænke på flere ting. Jeg har ikke travlt, men hold nu op hvor jeg glæder mig til, at jeg en dag skal have en lille dreng eller pige.
Så noget tyder altså på, at der ikke går mange år, før vi kan se Amalie trille rundt med en barnevogn, men først skal hun finde manden i sit liv. Indtil han er fundet, jagter hun dog stadig tv-karrieren, og hun kan snart opleves i ‘Dit hjem i vores hænder’.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy er blevet korthåret
LÆS OGSÅ: DR tester Amalies intelligens
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser