Amalie Szigethy tilbage i LA: Vil udleve den amerikanske drøm

Reality-stjernen er igen fløjet til USA for at bruge måneden på castings i Hollywood.

Af Emilie Holm Egebro - 6. november 2015 kl. 19:25

Det er efterhånden to år siden, at den populære reality-stjerne første gang fortalte, at hun har en drøm om en international karriere i USA.
Siden dengang har hun flere gange fløjet frem og tilbage mellem Los Angeles og Danmark, og den 1. november tog hun endnu engang på farten efter selv at have sparet sammen til turen.
– Jeg skal være i LA den næste måned, da jeg for det første trænger til ferie og at se mine savnede venner, men samtidig skal jeg også til nogle castings derovre. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad jeg kan udvikle mit ophold til, når jeg er derovre, for der sker jo rigtig meget hele tiden, afslørede Amalie til Realityportalen.dk lige inden, hun tog af sted.
– Indtil videre skal jeg både til casting på et stort amerikansk reality-show og til noget sang-casting. Det er en caster, som har kontaktet mig efter, at jeg var med i ‘Millionaire Matchmaker’, som har skaffet mig de forskellige castings, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor rejser jeg til LA
‘Jeg er åben for alt’
Amalie har efterhånden prøvet kræfter med lidt af hvert både indenfor reality- og musikverdenen. Det har hun tænkt sig at fortsætte med, selvom hun har en helt særlig drøm.
– Jeg vil helst slå igennem med noget musik, men egentlig er jeg åben for det hele. Det er ikke, fordi der er noget specielt, som jeg gerne vil være med i, så længe jeg bare får lov at lave noget i USA. Så jeg vil ikke sige nej til nogen tilbud, forklarer Amalie og tilføjer:
– Udover de forskellige castings, så har jeg tænkt mig at gå til en masse fester, hvor jeg kan få spredt mit netværk og få snakket med en masse castere. Jeg ved jo ikke, hvordan det kommer til at gå mig, men jeg håber selvfølgelig på det bedste.
Se galleriet med Amalie øverst.
LÆS OGSÅ:Amalie dater amerikansk millionær
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.