Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel

Der bliver åbnet op for Amalies tanker om Peter Birch og Mikkel Skelskov i aftenens afsnit af ‘Amalies Baby’.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2016 kl. 13:25

Når ‘Amalies Baby’ i aften ruller over skærmen, bliver der sat fokus på kærlighed. Blandt andet kigger Amalie og veninden Caroline på spermdonorer, da Amalie overvejer den løsning, når hun skal have barn nummer to.
Derudover får Amalie besøg af vennen Nicolai fra ‘Paradise’, og her bliver åbnet op for en god snak om både Peter Birch og Mikkel Skelskov:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Amalie har fået nyt hår
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Sådan tjener jeg mine penge
– Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Josephine Charlotte, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville beholde hende. Jeg vidste bare, at hende skulle jeg have. Da jeg var gravid med Peter, tænkte jeg også, at jeg ville have barnet. Det ville bare ikke være så godt i forhold til den historie, vi havde sammen, forklarer Amalie i programmet og uddyber:
– Vores kærlighed ville være for stor. Der ville være for mange skænderier og jalousi, og det ville et barn bare ikke have godt af. Så med Josephine, der var jeg bare sådan: Det bliver godt. Jeg vidste jo med Mikkel, at jeg ikke var forelsket i ham eller elskede ham overhovedet.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Amalie vil starte sin egen tøjkollektion
‘Det var hårdt at komme over Peter’
I afsnittet uddyber Amalie også, hvordan det var at gå igennem de mange op-og nedture med ekskæresten Peter Birch:
– Det er ikke nogen hemmelighed, at det har taget mig rigtig lang tid at komme over ham. Jeg kan godt komme til at tænke tilbage på den Peter, og det vi havde engang, men det har vi bare ikke mere. Og det gjorde rigtig ondt på mig dengang, hvor jeg skulle indse det, fortæller Amalie.
Smugkig lidt fra aftenens afsnit nedenfor:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Modig Amalie starter debat med nyt ammebillede
LÆS OGSÅ: Amalie: Pressen er ikke længere vigtig for mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.