Amalie Szigethy: Sejt at være med i 'Forsidefruer'

Reality-baben er stolt over, at hun har fået lov at medvirke i det nye TV3-program.

Af Emilie Holm Egebro - 8. marts 2017 kl. 9:16

I aften har programmet ‘Forsidefruer’ premiere. Her medvirker Amalie Szigethy, Janni Ree, Sarah Louise Christiansen, Gunnvør Dalsgaard og Tina Lund.
Den velkendte realitystjerne Amalie havde ellers tidligere udtalt, at hun ikke ønskede at lave mere tv. Alligevel valgte hun dog at takke ja til den nye TV3-program, og det er der en helt særlig årsag til.
– Jeg er stadig der i mit liv, hvor jeg umiddelbart vil sige nej til at lave tv, da jeg hellere vil fokusere på Josephine. Det sagde jeg også til produktionsselskabet, som fortalte mig, at ‘Forsidefruer’ slet ikke ville være særlig tidskrævende, da det jo også handlede om fire andre kvinder. Desuden ville de ikke filme Josephine særlig meget, og jeg tænkte derfor: Hvorfor ikke? Så kunne jeg også lige tjene lidt penge ved siden af min barsel, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
– Det betød dog meget, at de fire andre kvinder også sagde ja. De er ældre end mig og har lavet lidt andre ting tidligere. Jeg ville gerne bevæge mig op ad stigen, og det gør jeg ved at være med i ‘Forsidefruer’, synes jeg. Det har været meget prestigefuldt for mig at lave et program med de fire andre kvinder. Det er faktisk rigtig sejt, at jeg har været med, fortsætter hun.
Amalie har i løbet af programmet fundet ud af, at hun har meget til fælles med de andre medvirkende. Blandt andet har de alle børn og har været meget i medierne. Hun slår dog fast, at det uden tvivl er Janni, som hun fungerer bedst med og har dannet et tæt venskab med.
Se billeder af Amalie og de andre forsidefruer øverst i galleriet. Følg med i ‘Forsidefruer’ i aften klokken 20.00 på TV3, og få en forsmag på programmet nedenfor.
LÆS OGSÅ: Tina Lund kæmper med kiloene

LÆS OGSÅ: Amalie: Nu er freden er forbi
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Her er hemmeligheden bag mit vægttab
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.