Amalie Szigethy: Jeg har ondt af Janni

Det gik bestemt ikke som håbet, da Janni havde lokket Amalie med på sin bogturné.

Af Emilie Holm Egebro - 10. maj 2018 kl. 12:55

I slutningen af år 2017 udgav ‘Forsidefruer’-baben Janni Ree bogen ‘Golddigger – I think nok’. Det betød også, at der stod bogturné på programmet, og her fik Janni lokket ‘Forsidefruer’-veninden Amalie Szigethy med til den første boghanden på turen.
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil viser maven frem: Sådan går graviditeten
I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ ser vi, hvordan de to møder op i vaskeægte rockstar-stil sammen med en livvagt, der skal beskytte dem. De har en forventning om et kæmpe fremmøde med skrigende fans, men dette er dog langtfra tilfældet.
– Der er flere journalister, end der overhovedet er kommet mennesker for at få Jannis bog. Det, synes jeg, er sådan lidt. Jeg har ondt af Janni, det har jeg, fortæller Amalie i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Heidis advokat i retten: Jeg har ikke talt med min klient
– Jeg er ret glad for, at Amalie er med. Der er jo kun kommet to ludere og en lommetyv. Det er bare det, man frygter, og man tænker: “Åh nej!”, forklarer Janni, hvorefter hun hiver ekspedienten i boghandlen til side:
– Hvad sker der hernede i Næstved? Er folk døde ligesom Prins Henrik eller hvad?, spørger hun.
– Nej, hele formiddagen har bare suverænt været den dårligste, vi har haft, i hele denne uge, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Her er mit store ønske for fremtiden
– Er det rigtigt? For jeg tror aldrig, at jeg har været et sted med så få mennesker, udbryder Janni og afslutter:
– Jeg har nærmest lyst til at grave mig ned og bare tage hjem.
Se ‘Forsidefruer’ i aften klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
Smugkig også klippet, hvor Janni og Amalie stort set sidder alene i boghandlen, herunder: 

LÆS OGSÅ: Tine ude af ‘Paradise’: Jeg håber, Nadja vinder det hele
LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg chokeret over ‘Divaer i junglen’: I har taget røven på mig
LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Sådan har jeg det med operationen