Amalie Szigethy: Jeg har elevatorvægt - Her & Nu

Amalie Szigethy: Jeg har elevatorvægt

Selvom vægten går op og ned, så er reality-baben stadig ganske tilfreds.

Af Emilie Holm Egebro - 25. marts 2017 kl. 08:55

Under Amalie Szigethys graviditet med lille Josephine tog hun hele 41 kilo på. Hun formåede dog på blot en måned at tabe de 30, og efterfølgende er flere af de sidste kilo også røget af.
Amalie fortæller dog, at hun endnu ikke er helt tilfreds med kroppen.
– Jeg har elevatorvægt, så min vægt skifter faktisk ret meget. Den ene uge har jeg taget to kilo på, og den næste har jeg tabt mig to kilo. Jeg er tilfreds med mit vægttab, men endnu ikke med min krops udseende. Jeg er glad for mine æblekinder og former, men jeg vil gerne have trænet min krop lidt mere op, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Her er hemmeligheden bag mit vægttab
– Inden jeg var gravid, var jeg i mit livs form, men det går rigtig godt med træningen og min vægt nu igen. Jeg er god til at komme ud at få rørt mig, og jeg tænker da også over, hvad jeg putter i munden, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
WOW: Se Amalies krop efter fødslen
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.