Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Selvom lykken er stor, kan det være enormt udmattende at blive mor.

Af Lotte Knudsen - 19. oktober 2021 kl. 9:00

I november sidste år blev Amalie Szigethy mor til datteren Hannah. Herefter begyndte en 10 måneders lang barsel, og den har budt på både op- og nedture. For selvom lykken er stor, kan det stadig være enormt udmattende.

– Jeg føler mig totalt BRUGT. Nu har jeg også været på barsel i 10 måneder og lavet de samme ting hver eneste dag. Det kan man godt blive skør af, skriver Amalie på sin nye blog.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Min søn ser ikke sin biologiske far

Den 29-årige forsidefrue har forsøgt at holde alle sine bolde i luften, men nogle gange er det gået bedre end andre.

– Jeg har det med at stresse meget nemt; det kan være, hvis der er rodet, jeg har glemt at svare en veninde, når jeg lover noget til andre og ikke overholder det, kommer til at spise usundt i en periode, jeg ikke får min søvn eller hvis jeg er uvenner med nogen. Det kan faktisk være mange ting, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Michelle og Mads gør status efter sjette liveshow af ‘Vild med dans’…

LÆS OGSÅ: Løver i byen: Én stor familie

At glemme sine aftaler eller prioritere anderledes er for de fleste nybagte mødre ret normalt, for mange prioriterer automatisk moderskabet over alt andet. Den del har dog skabt uro i forsidefruen.

– Jeg savner mange ting fra inden jeg blev gravid med Hannah, som automatisk bliver taget fra en når man bliver mor. Jeg savner vildt meget mit sociale liv. Jeg havde lidt glemt, hvordan det var, da jeg første gang blev mor til Josephine. Jeg ELSKER at være mor, men nogle gange har man brug for at dele sine tanker og føleser, forklarer hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Nora sårer Sille: Det gør mig ked af det

Læs mere om Amalie og hendes liv som mor på hendes nye blog. 

Læs mere om