Amalie Szigethy: Jeg drømmer om en mand

‘Forsidefruen’ er gået all in på moderrollen, men savner dog noget i sit liv

Af Emilie Langbo Holm - 26. oktober 2017 kl. 20:55

Der er sket en hel del med den populære realitystjerne Amalie Szigethy, siden hun første gang tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2010.
Realityportalen.dk var på besøg hjemme hos Amalie, inden hun flyttede fra sit hus i Rungsted. Og allerede når man træder ind ad hendes dør, hvor hun bor med sin etårige datter Josephine Charlotte, er der ingen tvivl om, at hun er blevet mor med stort M. Legetøj, højstole og andet babygrej kan ses rundt omkring i hjemmet, og Amalie selv er også bevidst om, hvor meget datteren fylder i hendes liv.
– Jeg har altid vidst, at jeg ville gå all in, når jeg blev mor. Jeg elsker børn, og der har aldrig været tvivl om, at når jeg fik mine egne, ville de være vigtigere end min karriere, fortæller Amalie, der dog har haft tid til at optage den nye sæson ‘Forsidefruer’, mens hun har gået hjemme med datteren.
– Jeg vil rigtig gerne have, at Josephine skal have en lillebror eller lillesøster, men jeg skal lige finde en mand først, og han er jo desværre ikke dukket op endnu. Det kunne være rigtig dejligt at blive en lille familie, også fordi det er nemmere at være to. Selvom jeg elsker at være mor, så er der også meget arbejde, når man har et stort hus og en have, der skal passes. Og en husleje på 20.000 kroner, griner Amalie.
GALLERI: Se Amalie Kronils nye kæmpebryster
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Jeg vil have silikonebryster
Boede i sit teenage-hjem
Det viser sig, at Amalies hus i Rungsted ikke er hvilket som helst hjem. Hun lejede nemlig indtil i sidste ugedet hus, som hun boede i med sin familie, da hun var teenager.
– Det er ret sjovt, for vi boede her fra jeg var 13-17 år, hvorefter vi solgte det til dem, som jeg lejer det af nu. Det er ret skørt, da der også er mange minder i huset, da der slet ikke er lavet noget om, siden jeg boede her sidst, forklarer 26-årige Amalie, der dog ikke regner med, at huset også bliver datterens teenage-hjem.
– Nu er det jo et hus, jeg lejer, og jeg vil gerne have mit helt eget hus på sigt. Vi kommer dog ikke til at flytte fra området, da jeg er rigtig glad for at bo her i Rungsted, afslutter hun.
Se galleriet øverst med billeder af Amalie i hendes tidligere hjem i Rungsted. 
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor flyttede vi
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører sin vægt
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.