Amalie Szigethy i hast på hospitalet

I forbindelse med sin anden graviditet fik Amalie sig lidt af en forskrækkelse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. marts 2021 kl. 11:56

Da fruerne en sommerdag mødes til middag og drinks, falder snakken på, hvor meget de savner at rejse. Den længsel deler Amalie ikke med dem.

Hun giver udtryk for, at hun ikke er klar på en tur til udlandet. Efter en særlig oplevelse i forbindelse med sin flytning til i Hørsholm, vil hun ikke være tryg ved at forlade Danmark.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

– Søndag begyndte jeg at bløde. Det var den dag, jeg havde flyttet. Det har været alt for stressende for mig med overarbejde og tunge kasser, selvom jeg egentlig fik hjælp til alt, siger hun i det nye afsnit ‘Forsidefruer’.

(Foto: TV3)

Det var en søndag aften tilbage i august, og Amalie endte med at komme på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

– Baby havde det fint, det var ikke hende, man skulle være nervøs for, fortæller Amalie, der straks var blevet bekymret for, om det så var hende selv, der var grund til at være nervøs for.

Personalet på sygehuset kunne berolige hende med, at man som gravid sagtens kan bløde, uden at det er alvorligt. En 3D-scanning kunne efterfølgende vise, at moderkagen lå meget tæt på livmoderhalsen, og derfor havde Amalie blødt.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Det kunne komme til at betyde, at Amalie skulle føde ved kejsersnit, men den beslutning havde ‘Forsidefruer’-baben allerede selv taget på forhånd, da hun hele vejen igennem graviditeten ikke har ønsket at føde naturligt.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på TV3 klokken 20.00 og på Viaplay.

 

Læs mere om