Amalie Szigethy om 'Forsidefruer' sæson 3: Der er masser af guf

Reality-baben løfter lidt af sløret for, hvad vi kan se frem til i den nye sæson af ‘Forsidefruer’.

Af Emilie Holm Egebro - 21. marts 2018 kl. 20:55

I februar blev det afsløret, at det populære program ‘Forsidefruer’ vender tilbage på TV3.
Det blev dog ikke afsløret, hvornår vi får lov at gense Jackie, Gunnvør, Sarah Louise og de andre ‘Forsidefruer’-deltagere på skærmen, men nu løfter Amalie sløret for lidt af det, vi kan glæde os til at se i den kommende sæson.
– Nu må jeg jo ikke afsløre for meget, men seerne kan glæde sig til at se vores udvikling i programmet. Mennesker udvikler sig hele tiden, og der er også sket meget med os piger, siden vi startede med første sæson. Bare personligt med min egen karakter har jeg udviklet mig meget på ingen tid, og det er sjovt for seerne at følge med i, tænker jeg. Derudover kommer man også til at se nogle nye projekter, som jeg har gang i, hvilket bliver super spændende, afslører Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fortsætter Tina Lund i ‘Forsidefruer’?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Vi startede med at filme for to-tre måneder siden, og vi fortsætter med det henover sommeren, så der kommer hvert fald til at være en masse gossip, drama, kærlighed og rejser. Jeg tror virkelig, det bliver en god sæson, og jeg kan også røbe, at der kommer ekstra meget guf på denne tredje sæson. Nu har vi jo lært hinanden lidt mere at kende, og vi er blevet meget mere tætte i forhold til, hvad vi i begyndelsen, og det giver noget rigtig godt til programmet. Så man kan godt glæde sig.
SE BILLEDET: Amalies søster har født
Amalie fortæller desuden, at datteren Josefine kommer til at være med i den nye sæson, men at hun kommer til at være i baggrunden, da programmet ikke skal handle om hende. Amalie så helst, at Josefine slet ikke var med, men rent praktisk kan det ikke lade sig gøre, så derfor får vi også datteren at se i denne tredje sæson.
Meget kan således tyde på, at vi er så heldige, at programmet får premiere til efteråret 2018.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til ‘Divaer i junglen’