Amalie Szigethy afslører: Peter Birch skriver til mig

Det tidligere par har haft kontakt igen, men Amalie har en klar holdning til, hvad det skal føre til.

Af Emilie Holm Egebro - 14. marts 2017 kl. 9:27

Gennem årene har der været meget frem og tilbage mellem reality-stjernerne Peter Birch og Amalie Szigethy. Det er efterhånden en del år siden, de dannede par, men nu har den tidligere ‘Paradise’-hunk igen taget kontakt.
– Peter skriver lidt til mig. Men det er ikke noget, jeg er interesseret i. Han er et overstået kapitel i mit liv. Det er ikke ondt ment mod ham, eller fordi jeg skal gøre nogen ked af det, men jeg har Josephine nu. Hun er ny i den her verden, og hun skal have alt det bedste. Hun fortjener derfor ikke splid eller drama, forklarer Amalie ærligt og uddyber:
– Josephine skal ikke ind i det liv, som jeg havde engang. Jeg ved heldigvis bedre i dag, så det er det liv, jeg giver hende. Derfor skal jeg ikke være sammen med alle mulige ekskærester. Der er heller ikke plads til venskaber med ekskærester. Så prioriterer jeg hellere noget andet.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om både Peter og Mikkel
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg vil altid have et godt øje til Peter
Peter: Amalie og jeg slipper aldrig kontakten
Det kommer bag på Peter, at Amalie udtaler sig, som hun gør, da Amalie også sender beskeder til ham og ikke virker som om, at hun vil lægge kontakten mellem dem helt på hylden.
– Vi har ikke mødtes og er heller ikke sammen på nogen måde. Men vi har da skrevet sammen frem og tilbage om, hvordan det går og sådan noget. Det er ikke noget særligt, men jeg tror, at vi begge altid er lidt nysgerrige omkring, hvordan det går med den anden, forklarer Peter og fortsætter:
– Vi har jo oplevet så mange ting sammen gennem tiden, så det ville da bare være synd at give helt slip på hinanden. Vi slipper derfor aldrig kontakten helt til hinanden, men vi kommer aldrig til at få et forhold igen. Det er jo heller ikke, fordi vi har et nært venskab. Vi opdaterer os bare lidt på hinandens liv, og det tror jeg da også, at vi vil fortsætte med fremover.
LÆS OGSÅ: Peter Birch om Amalies graviditet: Sådan fik jeg nyheden
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov: Amalie var mig utro med Peter
Se eller gense Amalie kludre i ordene:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om Peter Birch: Han er ude af mit liv nu
WEB-TV: Peter Birch taler ud om forholdet til Amalie
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.