Amalie Szigethy afslører: Jeg vil have silikonebryster

Den populære forsidefrue har fremtidsplaner med sit udseende.

Af Emilie Holm Egebro - 10. september 2017 kl. 14:55

Der er efterhånden en hel del realitystjerner, som har været en tur under kniven eller fået botox for at tilegne sig det udseende, som de drømmer om.
26-årige Amalie Szigethy fik ordnet sine læber første gang, da hun var 21 år, men har ellers holdt den naturlige stil. Nu har hun dog planer om at gøre yderligere ved sit udseende.
– Jeg fik ordnet mine læber, da jeg ikke syntes, de var særlig fyldige. Det fortsatte jeg så med, indtil jeg blev gravid, hvorefter jeg tog en lang pause, og nu har jeg for nyligt fået dem lavet igen. Jeg kunne dog i fremtiden godt tænke mig at få lavet mine bryster, forklarer Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia har fået nyt ansigt
– Efter jeg er begyndt at amme, er jeg ikke særlig glad for dem længere. Jeg vil dog vente med at få dem lavet, indtil jeg har fået de børn, jeg skal have. Jeg kunne desuden også godt tænke mig at få lavet botox. Jeg har fået det en enkelt gang i panden, da jeg havde en rynke, hvilket jeg har været rigtig glad for.
Se galleriet øverst med billeder af Amalie i hendes hjem i Rungsted. 
GALLERI: Se Amalie Kronils nye kæmpebryster
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører sin vægt
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.