Amalie Szigethy afslører: Her er hemmeligheden bag mit vægttab

Reality-baben har tabt over 30 kilo siden sin fødsel, og nu løfter hun sløret for, hvordan det er lykkedes.

Af Emilie Holm Egebro - 9. januar 2017 kl. 18:55

Da Amalie Szigethy fødte datteren Josephine i juli sidste år, vejede hun 103 kilo. Sidenhen er hun dog virkelig kommet kiloene til livs, og i november afslørede hun, at hun havde tabt sig hele 35 kilo.
Nu åbner Amalie op for, hvorledes det er lykkedes hende at smide de overflødige kilo efter graviditeten:
– Hemmeligheden bag mit vægttab er at komme ud at bevæge kroppen og spise sundt. Jeg spiser kylling, grøntsager, æg, æggehvider, protein, havregrød, æbler, bananer, mandler, gode safter og ja, jeg presser også gerne chokolade ind hist og her, fordi jeg simpelthen ikke kan leve uden, fortæller Amalie på sin blog og fortsætter:
– Jeg har dog også haft lidt hjælp, da min vægt på et tidspunkt stod stille. Her blev jeg guidet af en kostvejleder til at tabe de sidste syv-otte kilo, og det gik faktisk rigtig hurtigt. Kostvejlederen mindede mig om, hvordan jeg skulle spise, og jeg vidste det egentlig godt, men jeg tror lidt, at min hjerne havde glemt, hvordan en hverdag skulle se ud efter at have været gravid et år.

Her ses Amalie, som hun ser ud i dag (Foto: Privat)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amalie fortalte i november, at hun manglede fire kilo for at komme ned på sin normalvægt på 64 kilo. 
Se på billedet øverst, hvordan Amalie ser ud i dag – et halvt år efter sin fødsel.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører lækker last
LÆS OGSÅ: WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
LÆS OGSÅ: ‘Anders og Torben’ snupper fornem pris
LÆS OGSÅ: Anders og Torben bestjålet, mens de var på tv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.