Amalie Szigethy: 2014 var et hårdt år

Realitystjernen havde håbet på et mere succesfuldt år, end hun har fået, men nu er hun klar til at se fremad.

Paradise hotel, diver i junglen, Amalies verden
Af Mikkeline Andersen - 30. december 2014 kl. 18:50

Året lakker mod enden, så nu er det højtid for at se tilbage på året, der er gået, og se frem mod det nye år og de oplevelser, som det vil byde på. Det er netop, hvad realitystjernen Amalie Szigethy gør på sin blog.
– Typisk når man læser om mig, ser mig eller hører om mig, så er jeg altid glad og ligeglad med, hvad folk har af meninger om mig og mine holdninger. Men for nu at være ærlig, så vil jeg da gerne indrømme, at jeg synes, jeg har haft nogle hårde år. Specielt 2014 har været hård for mig, skriver hun på bloggen.
Da Amalie gjorde status over 2013 var konklusionen, at 2013 var et hårdt år, og derfor håbede hun, at 2014 ville blive meget bedre. Sådan blev det ikke, erkender hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kasper Birch er blevet single
Kærlighedsbarn med indre dæmoner
Mange er af den opfattelse, at den tidligere paradiso har det nemt og har fået alt serveret på et sølvfad, fortæller hun på bloggen, men det er ikke hele sandheden.
– Jeg har da også haft det nemt, og jeg er da også taknemmelig for det, jeg har fået. Men jeg har kæmpet, jeg har taget imod megen kritik, men jeg har aldrig på noget tidspunkt givet op. Jeg lever hver eneste dag med, at folk kigger mig i røven – for at sige det ligeud, skriver Amalie og understreger, at hun aldrig beklager sig, og derfor skal indlægget heller ikke ses som et råb om opmærksomhed.
– Vi har alle vores indre ”dæmoner” at fighte med, og jeg har haft mine. Nogle gange, når jeg tænker tilbage på mit liv, kan jeg ikke forstå, hvordan jeg er kommet igennem al den modstand. Hvilket ”stof” er jeg egentlig lavet af? Jeg kan i sidste ende kun takke min mor for at have klaret det så godt i min barndom, så jeg er det kærlighedsbarn, jeg er.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Emil Debski: Sådan går det i dag
Ser fremad
Selvom Amalie havde lovet sig selv, at 2014 ville blive et bedre år end 2013, så er hun nu, mere end nogensinde før, klar til at starte på en frisk.
– For første gang i rigtig lang tid har jeg lavet nogle ændringer i mit liv. Jeg blev så pissetræt af at køre rundt i det samme, som jeg altid har gjort. Jeg tænkte tit, hvorfor fanden jeg ikke bare kunne komme ud af mine tryghedsrammer.
Nu ser det ud til, at realitystjernen kan komme til at leve det liv, som hun vil.
– Uden at gå i detaljer kan jeg med hånden på hjertet fortælle, at jeg for første gang er glad, og jeg kan ikke vente på, hvad fremtiden har til mig. JEG STOPPER ALDRIG, og jeg bliver ved, og INGEN kan stoppe eller tage det fra mig. Jeg har intet at bevise, blot at jeg følger mine drømme.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-veninder savler over nye paradiso
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.