Amalie stiller op til Melodi Grand Prix: Jeg synger som Medina - Her & Nu

Amalie stiller op til Melodi Grand Prix: Jeg synger som Medina

Amalie er færdig med tv, men til gengæld vil hun genoptage sin sang-karriere.

Af Louise Vilsbøl - 12. oktober 2016 kl. 14:55

I går kom det frem, at Amalie Josephine Szigethy er færdig med tv. Onsdagens afsnit af ‘Amalies Baby’ bliver altså det sidste. Men hvad skal der så ske nu for reality-baben?
Amalie har i stedet planer om at genoptage sin musikalske karriere, og hun drømmer om at deltage i det danske Melodi Grand Prix, afslører hun i det sidste program, hvor hun ikke sætter sit lys under en skæppe.
– Mine chancer er 50-50 for at være helt ærlig. Jeg er også et kendt navn og et kendt ansigt, og det vil helt sikkert gøre meget i forhold til, hvis de skulle vælge mig, lyder Amalies vurdering af, hvor store hendes chancer er for at komme med i Melodi Grand Prix. Hun tvivler nemlig ikke på sit eget talent.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie er færdig med tv
– Jeg synes, at de danske popsangere, vi har, er rigtig gode, og jeg synes, at det er rigtig flot, at Medina for eksempel er nået så langt. Men jeg er lige så god som Medina med min stemme og vokalmæssigt, påstår Amalie.
Bedøm selv Amalies talent i videoen herunder. Reality-baben er dog vant til folks holdninger om hende og hendes talent, men det rører hendeoverhovedet ikke.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’

LÆS OGSÅ: Se Amalies private optagelser fra efter fødslen
LÆS OGSÅ: Gravide Amalie Szigethy afslører: Sådan er min økonomi
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.