Amalie slår fast: Jeg har det godt med at være alene

Realitystjernen glæder sig meget til at blive mor.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. april 2016 kl. 20:50

Der er godt tre måneder til, at Amalie Szigethy bliver mor til sit første barn. Forholdet til Mikkel Skelskov, der er far til Amalies lille pige, gik allerede i stykker i begyndelsen af graviditeten, som Realityportalen afslørede i midten af marts
Realitystjernen har det dog ganske fint med tilværelsen og ser frem til at blive alene med datteren.
– Jeg prøver lige at få besvaret de spørsmål, som typisk dukker op på mine billeder. Jeg har termin slut juli, og jeg er gået ind i 25-graviditets uge. Jeg har ikke offentliggjort navnet til min lille pige endnu, fordi at det skal man kunne se i mit program, som snart får premiere på TV3, skriver Amalie på Instagram og fortsætter:
– Jeg er ikke sammen med faren til barnet, og det har jeg det rigtig godt med. Jeg har cirka taget 15 kilo på, og det har jeg det fint med. Jeg er glad og nyder min graviditet, og jeg glæder mig så meget til, at hun kommer ud, så jeg kan kysse hende hver dag og drukne hende i kærlighed.
AFSLØRING: Gravide Amalie Szigethy pudser politiet på ekskæresten
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg er slet ikke dum – tværtimod
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.