Amalie sender varme hilsner fra Californien

Amalie Josephine Szigethy er rejst til Los Angeles, og nu sender realitybaben humørfyldte hilsner hjem fra det store udland.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. marts 2014 kl. 15:48

Amalie er draget til Los Angeles for at indspille ny musik og forfølge drømmen om at blive verdenskendt sangerinde. Realitystjernen rejste mod det store USA den 11. marts, og på hendes Facebookside har hun nu sendt en lille hilsen.
– Ih hvor jeg elsker Californien, især når solen virkelig brænder på! 28 grader igår oppe på rofftop pool, tjek!! Også har jeg gjort det vildeste, jeg har købt mig en cykel, og den er SÅ sej og jeg kan ikke vente med at cykle rundt omkring med musik i ørene og bare være mig selv i palmer og solskin + skønne mennesker, skriver hun på sin Facebookside og fortsætter (uredigeret):
– Jeg har jetlag, og kl. er nu omkring 5:00 om morgen. Jeg overvejer at tage noget trænings tøj på og løbe op på Runyon Canyon og se solen stå op, noget smukkere bliver der ikke. Jeg har det fantastisk. Ønsker alle en forsat god dag. Kys Amalie. (uredigeret)
Se billederne herunder:


Følg Amalie på Instagram under navner amalieprivatdk, eller klink her.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor rejser jeg til LA
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg flirter med Peter, hvis jeg har lyst
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.