Amalie sælger sit tøj

Kunne du tænke dig at få fat i noget af realitystjernens tøj, så er muligheden der nu.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. april 2014 kl. 10:22

I ‘Luksusfælden’ kom det frem, at 22-årige Amalie elsker at shoppe til den helt store guldmedalje. Men det viser sig også, at den lyshårede realitystjerne har masser af tøj liggende, som stadig har prismærke på.
Og nu er det altså tid til at rydde op i gemmerne og sælge ud af garderoben,
– Jeg sælger snart ud af min garderobe! Husk at hold jer opdateret på min side så i kan få alle detaljer. Det sker den 18 maj i 2970 Hørsholm. Min mor vil også være tilstede med alle hendes lækre ting. Vi har også en hel kælder at tømme. Hold øje. KH Amalie, skriver hun på sin Instagramprofil.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skylder ikke flere millioner væk

Her er noget af det tøj, som Amalie sælger ud af. (Foto: Amalie/Instagram)

Her er noget af det tøj, som Amalie sælger ud af. (Foto: Amalie/Instagram)


Har intet med ‘Luksufælden’ at gøre
På Amalies Instagramprofil har flere af hendes følgere spurgt ind til, om hendes tøj-udsalg hænger sammen med hendes deltagelse i ‘Luksusfælden’. Men det er ikke tilfældet ifølge Amalie selv.
– Til alle jer som spørg ind til luksusfælden så er det ikke derfor jeg sælger ud. Hver eneste år holder jeg og min mor loppemarked hvor vi sælger ud. Så venligst lad vær med at kommentere på det yderligere. Dumme kommentarer bliver fjernet fra min profil. Ønsker alle en dejlig dag. Kh Amalie S, skriver realitystjernen på sin Instagramprofil.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Amalies shopping chokerer ekspert
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.