Amalie: Køb min brudekjole

Amalie Szigethy har valgt at sælge den brudekjole, som hun tilbage i 2011 havde på, da hun blev gift med realitykollegaen Peter Birch.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. oktober 2013 kl. 14:01

Tilbage i 2011 blev den dengang 19-årige Amalie Szigethy gift med 27-årige Peter Birch.

Vi har desværre ikke adgang til et billede, hvor Amalie bærer kjolen. Men dette billede har Amalie selv lagt ud i forbindelse med salget. (Foto: Privat)

Vi har desværre ikke adgang til et billede, hvor Amalie bærer kjolen. Men dette billede har Amalie selv lagt ud i forbindelse med salget. (Foto: Privat)


Parret mødte som bekendt hinanden under optagelserne til ‘Paradise Hotel’ sæson 6. Parret blev gift på luksusresortet Careyes, som ligger ganske få kilometer fra det sted i Mexico, hvor ‘Paradise Hotel’ blev optaget i 2009 og senere vist på tv i 2010.
Amalie bar en smuk brudekjole designet af Rikke Gudnitz, som hun nu har sat til salg på Facebook.
-Jeg sælger min helt fantastiske brudekjole som er specielt designet af Rikke Gudnitz Det var min drømme kjole og uden tvivl noget af det smukkeste jeg nogensinde har båret i hele mit liv, men jeg får ikke brugt den igen og jeg ryder op i mit liv. For flere billeder bedes der skrive i min indbakke og byd endelig på pris. Original pris for denne kjole er 35.000, har haft den på 1 gang, skriver Amalie på sin Facebookprofil. (uredigeret)
Køb kjolen her.
KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Ikke mere tv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser