Amalie raser: Styr dig, mor!

Amalies mor, Lotte, kan virkelig få hende op i det røde felt.

Af Emilie Holm Egebro - 14. september 2019 kl. 8:55

Der er ingen tvivl om, at Amalie Szigethy har et meget tæt forhold til sin mor, Lotte Lytten Kejser. De to bor dør om dør og ses stort set dagligt, og de har også medvirket i flere tv-programmer sammen gennem tiden.
I deres nyeste program sammen: ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’, som nu kan opleves på Viafree, får vi dog også at se, at de to kan blive meget irriterede på hinanden. Blandt andet bliver Amalie godt gal i skralden, da hun og Lotte er ude at demonstrere med en gruppe aktivister, som kæmper for dyrevelfærd.
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig
– Slip dyrene fri!, råber Lotte højt på Strøget.
– Ej mor, gider du ikke godt lige styre det der. Der kommer en grænse, hvor du er nødt til at styre dig. Der er ingen grund til at skrige op hoppe som en fucking maniac. Som du selv siger, du er snart 60 år, det er lidt mærkeligt, lyder det skarpt fra Amalie.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tessie forsvarer sig: Jeg er ikke en svindler!
– Min mor begynder at råbe midt på Strøget, det er mærkeligt, synes jeg. Generelt er folk, der råber på Strøget, nogen, jeg holder mig fra, og pludselig står jeg der med min mor, og så gør hun det. Too much, forklarer hun.
– Malle er lidt mut. Hun må gå og lægge sig. Med alderen er hun blevet mere stram og uptight og sætter mig på plads. Og jeg bliver mere og mere barnlig, og hun har mere og mere en løftet pegefinger. Hun skal slappe lidt af, er Lottes reaktion.
LÆS OGSÅ: Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt
Se klippet nedenfor, hvor Amalie skælder sin mor ud, og se hele afsnittet på Viafree HER!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper