Amalie raser for åben skærm: Tal for dig selv, Mikkel!

Irritationen er tydelig, da Mikkel og Amalie begynder at diskutere.

Af Jonas Sand - 4. maj 2016 kl. 19:25

Amalie Szigethy vender inden længe tilbage på skærmen, hvor tv-seerne kan følge hende graviditet med det barn, hun venter med sin ven Mikkel Skelskov. Men de to er ikke helt enige om alt.
Som Realityportalen.dk tidligere har afsløret, så har hende og Mikkel Skelskov aldrig rigtigt været kærester. Og i et klip, som TV3 har delt på Facebook, ser man også tydeligt, at de to ikke er enige om alt – langt fra.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører kejsersnit: Jeg vil ikke revne i røven
– Det er en stor mundfuld. Der er mange ting, man ikke havde regnet med, at man skulle tage stilling til i den her alder, fortæller Mikkel i klippet, inden Amalie bryder ind.
– Jeg er jo lidt ældre end Mikkel. Det betyder ikke, at han ikke er moden – overhovedet, siger Amalie, der dog ikke får lov til at tale færdig.
– Du er ét år ældre, Amalie, afbryder Mikkel.
Det er Amalie langt fra tilfreds med, og irritationen er tydelig, da Mikkel og Amalie begynder at diskutere. Det kan du se i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Amalie vender tilbage på skærmen
LÆS OGSÅ: WOW: Så stor er Amalies mave blevet
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.