Amalie ramt af problemer i graviditeten

Amalies smerter er taget til, og nu opsøger hun hjælp.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. juli 2020 kl. 14:55

Gravide og lykkelige Amalie Szigethy er i sjette måned, og til nu har hun mest mærket til de kvalme og trætheden.

Men i takt med at datoen for den lille piges ankomst nærmer sig, begynder graviditeten for alvor at kunne mærkes i kroppen – og nu også på en mere ubehagelig måde.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip er uenige: Hvad skal baby hedde?

Den populære ‘Forsidefruer’-babe er blevet ramt af jag og ubehag i benene og i sit bækken.

– Min krop opfører sig mærkeligt, og jeg har så ondt i mit bækken. Det ligner, jeg har tisset i bukserne, når jeg går. Jeg føler, at den eneste energi, jeg har til dagen, er omkring to til tre timer. Og at jeg har løbet et marathon, forklarer hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil skifte navn: Det skal jeg hedde

Det problem mærkede hun til for flere uger siden, men hun håbede på, at det ikke var tilfældet, og hun var da også i hænderne på en læge, hvor hun udtrykte sin bekymring.

– Jeg tror desværre, det er på tide, jeg tager til lægen igen. Inden jeg rejste på sommerferie til Spanien, var jeg også hos lægen, hvor jeg blev henvist til en fysioterapeut, og han sagde ikke noget om, at jeg havde bækkenløsning, eller at der var tegn på det. Allerede der havde jeg mine bange anelser, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: CHOK! Linses drastiske beslutning: Familien kommer først

Derfor vil hun nu opsøge hjælp hos en ekspert på området, som forhåbentlig kan hjælpe hende til at udholde smerterne.

Udover kvalme og træthed har Amalie også mærket en del til de ekstra kilo. Her har hun dog accepteret og indset, at vægtstigningen for hendes vedkommende er en del af pakken ved den store og dejlige oplevelse, det er at blive mor.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne trækker stikket: Ville ønske, ingen kendte mig

– Jeg bliver aldrig den type kvinde, som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine, så har denne graviditet mindet mig om, at alle de fine ideer, jeg havde om min næste graviditet, om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv osv, så kan jeg godt skyde en lang pil efter det, skrev hun i et opslag tilbage i foråret.

Herunder kan du se Amalies opslag.

 

View this post on Instagram

 

Jeg bliver aldrig den type kvinde som kan forholde mig slank gennem en graviditet. Selvom jeg kun har min lille Josephine så har denne graviditet mindet mig at alle de fine ideer jeg havde om min næste graviditet om hvordan jeg skulle spise sundt og træne, se skide godt ud og have overskud osv osv så kan jeg godt skyde en lang pil efter det 😂 Selvfølgelige med måde, MEN man skal lytte til sin krop og spise når den vil have mad. ( det vil min krop gerne have mange gange om dagen 🤗🍼) selv om det også er hvidt brød med smør og massere af mælk ❤️ Jeg nyder og prøver at tilpasse mig min nye stil. Jeg er lykkelig men kroppen skal man lige hilse på et par gange i spejlet og lære at elske det den er og kan. Jeg havde glemt alt om hvordan følelsen var at skabe et barn men nu husker jeg det pludselig. Hver og enkel detalje og følelse. Denne graviditet er fuldstændig som med Josephine. Kærlig hilsen en træt, kvalme ramt, hormon bombende mor. Tak for alle jeres rørende lykke beskeder. Hver og enkel betyder rigtig meget. TAK❤️❤️❤️

A post shared by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) on

 

 

Læs mere om