Amalie: Pressen er ikke længere vigtig for mig

Realitystjernen har de sidste 6 år været afhængig af pressens omtale, men nu har hendes prioriterer ændret sig.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. september 2016 kl. 19:55

Da Amalie Szigethy som 19-årig først tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’ kastede den danske presse sig over den medieglade pige fra Nordsjælland.
Forholdet med pressen har været afgørende for Amalies kendisstatus, hvilket hun selv er meget bevidst om. Men efter hun er blevet mor til datteren Josephine Charlotte, har hendes syn på den danske presse ændret sig.
– Tidligere havde jeg jo et eller andet venskab med pressen, eftersom vi havde brug for hinanden, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Men det er ikke vigtigt for mig mere, efter jeg er blevet mor. Min datter er den vigtigste for mig.
LÆS OGSÅ: Amalie er klar til krig mod Mikkel
Pressen er dog stadig vigtig
– Jeg er gået ind i en “mor-boble”, og har derfor ikke orket pressen, men det gør jeg nu, for jeg har jo et program, der kører på tv, så nu er jeg klar, griner hun og tilføjer:
– Det er lidt en balancegang, det med pressen. Men som sagt, så er det ikke vigtigt på samme måde længere.

Amalie og datteren mødte dog op på den røde løber i onsdags i forbindelse med premieren på 'Bridget Jones's Baby', hvilket var første gang, hun optrådte på rød løber siden fødslen. Men Amalie og Josephine forlod dog hurtigt biografen. (Foto: Lars Andreasen)

Amalie og datteren mødte op på den røde løber sidste onsdag til premieren på ‘Bridget Jones’s Baby’, hvilket var første gang, hun optrådte på rød løber siden fødslen. Amalie og Josephine forlod dog hurtigt biografen. (Foto: Lars Andreasen)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Se ‘Amalies Baby’ hver onsdag kl. 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Amalie: Peter Birch er ude af mit liv nu
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.