Amalie: Peter og jeg er on and off

Amalie Szigethy og Peter Birchs forhold svinger mellem at være gode venner og mega uvenner.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. november 2014 kl. 10:28

Selvom det tidligere reality-ægtepar Amalie Szigethy og Peter Birch ikke længere har et romantisk forhold, betyder det ikke, at det altid er problemfrit. De har det nemlig med at svinge mellem at være gode venner og fjender.
– Vi er gode venner. Men vi vil nok altid være lidt on and off. Jeg tror aldrig helt, at det slutter. Altså, ikke på den måde, men vi kan godt være uvenner og ikke tale sammen og så være gode venner igen, siger Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Stakkels Amalie: Slemt forbrændt i fly
Kun venner
Peter og Amalie var hinandens ledsagere til dette års MTV EMA Pre Party, og det gav naturligvis anledning til en masse spørgsmål om deres forhold. Amalie forsikrer dog, at der ikke er mere end venskab imellem de to.
– Vi er her som venner. Vi er kun venner. Gode venner. Vi har sådan set været venner i lang tid, men vi har nok holdt lidt lav profil, siger hun.
Amalie fortæller i øvrigt, at hun elsker at være i LA blandt andet fordi, der er så mange flotte mænd. Hun har også medvirket i et datingprogram, der vil blive vist på amerikansk tv.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lancerer nyt site
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.