Amalie overvejer donorbarn: Nemmest at være enlig mor

Realitybaben overvejer stærkt, om hun skal tage skridtet og få et donorbarn.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2018 kl. 11:52

I sidste uges afsnit af ‘Forsidefruer’ fortalte Amalie Szigethy, at hun er meget skruk og gerne vil have et barn mere. Hun fortalte også, at det ikke betyder noget, hvis det bliver en ups’er, da hun inderligt ønsker et barn – koste, hvad det koste vil. 
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
Den 26-årige reality-babe har også tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at hun gerne vil have tre børn i alt, og at hun gerne skal nå det, inden hun fylder 35 år. Desværre mangler hun lige en mand at få børnene med.
Nu tyder det dog på, at Amalie har fundet en anden mulig løsning, så hun snart kan blive mor til to. Amalie overvejer nemlig stærkt, om hun skal få et donorbarn.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne
I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ er hun derfor gået igang med den helt store research:
– Enlige mødre har det aller nemmest. Det har de. Der er ikke en at skændes med, der er ikke nogen, man skal blive enige om tingene med. For det andet, så går alle alligevel også fra hinanden. Derfor så er det der med at være alene om et barn meget meget nemmere, lyder det fra Amalie i afsnittet, der også fortæller om, hvilken donor hun godt kunne tænke sig, hvis projekt-donorbarn bliver aktuelt:
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
– Hvis det er, at jeg gerne vil have et donorbarn, så leder jeg efter en donor, der ligner mig. Det, jeg går efter, er de grønne/blå øjne, han må gerne have markerede øjenbryn og øjenvipper, han må gerne have mørkt hår, han skal have god uddannelse, komme fra en god familie, være intelligent, og så skal han være mellemhøj – omkring 185 centimeter høj, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
LÆS OGSÅ: Gunnvør om uvenskaber i ‘Forsidefruer’: Konflikter er en del af livet
Se klippene herunder og find desuden ud af i aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ klokken 20.00 på TV3, om Amalie beslutter sig for at finde en donor eller ej.


LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er blevet Playboy-model