Amalie overvejede at droppe 'Forsidefruer': Sådan har hun det nu

Den nye sæson var hård at filme for Amalie, der overvejede at trække sig fra ‘Forsidefruer’.

Af Louise Andersen - 2. september 2018 kl. 14:55

Da den nye sæson af ‘Forsidefruer’ i torsdags havde premiere, var det heldigvis stadigvæk med Amalie Szigethy. Tidligere på året fortalte den populære realitybabe ellers, at hun overvejede at droppe ‘Forsidefruer, fordi hun følte sig trådt på.
‘Forsidefruer’ er filmet godt og vel et halvt år, før det bliver vist, og det er især den nye sæson, sæson fire, der for alvor fik Amalie til at tvivle på, om hun ønskede at fortsætte.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
– Det har ikke været, fordi jeg ikke har kunnet lide at filme, for det kan jeg godt lide – og det har jeg gjort i mange år. Det havde noget at gøre med, at der lå et stort pres, og så var der mange problemer med Sarah Louise. Det var egentligt derfor, at jeg ikke havde lyst. Men så er de jo gode til at overtale, og så er det jo hyggeligt og sjovt, fortæller Amalie til Realityportalen.
Hun valgte dog heldigvis at fortsætte optagelserne, og hun er altså fortsat med i ‘Forsidefruer’. Spørsmålet er nu, om vi får hende at se igen, når TV3 næste år sender sæson fem. Her medvirker Sarah Louise ikke, og bloggeren bliver i stedet afløst af Karina von d’Ahé. Men det tyder meget på.
– Det skulle jeg nok overveje lidt. Men ja, det kunne jeg nok godt, siger Amalie.
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter modvind: Derfor er jeg stadig med i ‘Forsidefruer’