Amalie om sit temperament: Finder mig ikke i alt

Paradisoens temprament kom i fokus ved aftenens Pandoras.

Af Mikkeline Andersen - 8. april 2015 kl. 22:45

Der bliver prikket til paradisoerne, når der er Pandoras på ‘Paradise Hotel’, og her til aften var ingen undtagelse. Amalie blev konfronteret med sit temperament, for skulle hun ikke dæmpe det?
– Jeg fik spørgsmålet, fordi jeg reagerede meget voldsomt på, at jeg blev myrdet. Det gjorde jeg, fordi jeg udmærket godt var klar over, at det var en i min egen gruppe, der havde gjort det, fordi de også myrdede Jonas, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg forstår udmærket godt spørgsmålet, og jeg er helt enig i, at jeg reagerede utrolig voldsomt. Jeg følte mig meget presset inde på hotellet, og det gik ud over mine følelser.
LÆS OGSÅ: WEB TV: Amalie Kronil fortryder intet
Har ikke et hidsigt temperament
Selvom Amalie reagerede voldsomt som følge af presset på hotellet, så er det ikke sådan, hun er, når hun er hjemme i Danmark.
– Jeg har overhovedet ikke et hidsigt temperament. Jeg finder mig selvfølgelig ikke i hvad som helst, men jeg plejer altid at kunne styre mig, slår hun fast.
Men folk skal behandle Amalie ordentligt.
– Jeg kan reagere meget kraftigt, hvis jeg føler mig uretfærdigt behandlet, hvilket jeg gjorde i den givne situation (mordet på ‘Paradise Hotel’, red.). Jeg kunne ikke se ideen i at sætte en i fare fra sin egen gruppe, når man havde muligheden for at gøre det i den modsatte gruppe. Men jeg føler generelt, at jeg er meget fair.
LÆS OGSÅ: Amalie om Miss Paradise: Frygter konsekvenserne
Philip: Klinger ikke med Amalie
Amalie og hendes temperament bryder særligt Philip sig ikke om, og det lægger han ikke skjul på i programmet.
– Jeg kan ikke lide Amalie på hotellet af den simple årsag, at jeg føler, hun taler ned til mig. Hun tænker alt for meget på spillet og har svært ved at åbne sig overfor andre, og det gør, at hun et svær at læse. De folk klinger jeg bare ikke med, fortæller Philip, der selv mener, der skal meget til, før han ikke bryder sig om en person.
Selvom Philip og Amalie ikke var bedste venner på ‘Paradise Hotel’, så har det ændret sig, efter de er landet i Danmark.
– Min holdning til Amalie har ændret sig rigtig meget herhjemme. Jeg har snakket mere med hende, og hun har fået chancen for at åbne sig noget mere overfor mig, så nu kommer vi rigtig godt ud af det med hinanden. Hun er en rigtig sød pige.
LÆS OGSÅ: Muskuløse Philip: Jeg er en blød fyr
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.