Amalie om salg af brudekjole: Jeg er kommet videre med mit liv

Der har i de senere dage været skruet op for blusset mellem realityparret Amalie Szigethy og Peter Birch, men nu fortæller realitybaben, at det slet ikke er så slemt, som først antaget,

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. oktober 2013 kl. 8:30

Det hele startede med, at 22-årige Amalie Szigethy satte sin brudekjole til salg på Facebook. Det fandt eks-kæresten Peter Birch, 29, hurtigt ud af, og det det fik den farlige ulv til at se rødt. For han mener nemlig, at det er langt ude, at Amalie kan finde på en sælge sin brudekjole, for det må ifølge Peter betyde, at deres fortid er bygget på en løgn.
Det er slet ikke tilfældet, hvis man spørger Amalie, som nu er kommet på banen for at forklare situationen.

Peter er ikke tilfreds med, at Amalie sælger din brudekjole. Kommentaren er dog senere blevet fjernet fra Facebook (Foto: Facebook)

Peter blev godt gal i skralden, da han opdagede, at Amalie havde sin brudekjole til salg på Facebook. Kommentaren er dog senere blevet fjernet fra Facebook (Foto: Facebook)


Vil bare lige cleare hele denne sag, selvom det egentlig i virkeligheden er meget simpelt. Jeg vil gerne sælge min brudekjole eftersom at Peter og jeg ikke er sammen mere. Jeg ser ingen grund til den ligger og samler støv herhjemme, hvis en anden kan få brug for den. Jeg sælger den hverken for pengene, eller fordi at Peter har en kæreste, det har intet med sagen at gøre. Men jeg er videre i mit liv, og at den bliver i mit liv finder jeg unødvendigt. Jeg har gjort dette for mig selv, og for at rydde op i mit liv, skriver Amalie på sin Facebookprofil og fortsætter:
-De fleste unge mennesker har vel prøvet at gå gennem et brud? Den dag jeg finder en mand, jeg skal være sammen med resten af mit liv, beholder jeg min brudekjole, uden tvivl. Det er et symbol på kærlighed og glæde, og elskede min brudekjole. Men som sagt prøver jeg bare at rydde op, og gør det hverken for penge eller for at provokere Peter, simpelthen bare for mig selv. Håber alle forstår, skriver Amalie på sin Favcebook-profil. (uredigeret)
KNÆK CANCER  med realityportalen.dk. Se hvordan HER.
LÆS OGSÅ: Peter og Amalie i krig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser