Amalie om nyt program: Det mest grænseoverskridende var ..

Der er særligt én ting, som Amalie synes var voldsomt under optagelserne på ‘Hvad har jeg i munden, mor?’.

Af Emilie Holm Egebro - 20. juli 2019 kl. 12:55

For nyligt havde Amalie Szigethys nye program, som hun laver sammen med sin mor, Lotte, premiere.
Programmets titel er ‘Hvad har jeg i munden, mor?’ og handler om, at Amalie og Lotte tager ud på et udfordrende mad-eventyr. De er begge kræsne og har deres faste madrutiner, men nu skal de i arbejdstøjet og hjælpe med at producere den mad, vi alle sammen putter i munden. Mor og datter får helt sikkert udfordret deres smagsløg, når de besøger alt fra en bondegård til en fiskehandler til en skraldespand.
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Sådan tjener jeg mine penge

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
Der er ingen tvivl om, at Amalie og Lotte flere gange under programmer er i pressede situationer, hvor de bestemt får overskredet nogle grænser. Der er dog særligt én ting, som var meget grænseoverskridende for Amalie i løbet af optagelserne.
– Det var ret klamt hos fiskehandleren, og lugten var også rigtig slem. Så det var nok det, der var mest grænseoverskridende for mig. Jeg har jo aldrig rigtig spist så meget fisk, men det er dog ikke, fordi de ting, jeg har set, har afskrækket mig fra at spise de ting, jeg plejer. Altså for eksempel sushi spiser jeg stadigvæk, forklarer Amalie og tilføjer, at hendes madvaner ikke har ændret sig det store efter oplevelserne i programmet:
LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn er en stavefejl
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
– Jeg er i forvejen ret opmærksom på mad, så det er ikke, fordi jeg har taget noget nyt med mig i mit køkken. Jeg vidste godt de her ting, som vi fik at vide, og jeg ved også godt, hvad mad gør ved kroppen, så der er ikke noget, jeg har gjort mere af. I forvejen lever jeg nemlig rigtig sundt, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Amalies klamme opdagelse: Jeg føler, jeg svømmer i lort
LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?