Amalie om at trække sig fra ‘Forsidefruer’: Det er en svær periode i mit liv

Stjernen fra ‘Forsidefruer’ er de sidste sæsoner gået glip af mange oplevelser i programmet, og det har fået hende til at overveje, om det er arbejdet værd.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. september 2021 kl. 9:03

For tiden ruller sæson nummer 10 af ‘Forsidefruer’, og for 30-årige Amalie Szigethy har det ikke været en let sæson at optage. I det hele taget har det ikke været helt, som det var engang, at lave ‘Forsidefruer’, siden hun i 2016 blev mor til Josephine.

I november 2020 fødte hun sin anden datter, Hannah, og få måneder efter gik optagelserne til to sæsoner ‘Forsidefruer’ i gang.

LÆS OGSÅ: Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

– Det er en svær periode i mit liv, for jeg har været meget nybagt mor. Da vi går i gang med at optage det, har jeg næsten lige født Hannah, hun er to måneder gammel til den første optagelse. Efter man har født, har man brug for ro, men det fik jeg ikke, fordi jeg var så hurtigt ude. Så på den måde var og er det ekstremt stressende for mig at filme, når Hannah er på min arm, siger Amalie om perioden, hvor de optog.

I videoen kan du se, hvordan Amalie fejrede sin 30-års fødselsdag. Artiklen fortsættes under videoen…

Hun tilføjer:

– Jeg har kæmpet, når jeg har været på optagelser. Jeg har kæmpet for at levere et godt stykke arbejde til seerne. Men det har været svært.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Første gang var med 38 år ældre mand

Hannah skal om kort tid begynde i vuggestue, og så kan Amalie få mere tid til sig selv og sit arbejde. Men til nu har Hannah og Josephine været førsteprioritet. Blandt andet derfor var Amalie heller ikke med på fruernes rejse til Venedig her i september, som var en del af optagelserne til sæson 11.

Fordi det har været så stressende, har Amalie af og til overvejet, om det nu også var det værd.

– Jeg har helt sikkert overvejet og trække mig. Men samtidig kan jeg super godt lide at lave ‘Forsidefruer’, det giver jo nogle super sjove oplevelser, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfældens’ ekspert jubler: Endelig gift

Læs mere om