Amalie om alle sæsoner ‘Forsidefruer’: Dét her var den bedste for mig

Amalie Szigethy er ikke i tvivl om hvilke sæsoner af ‘Forsidefruer’, der giver hende de bedste minder. Den seneste sæson har ikke været den bedste.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. februar 2021 kl. 20:55

Lige for tiden kan man følge med i den niende sæson ‘Forsidefruer’, og flere af fruerne har udnævnt sæsonen til at være en af de bedste. Det skyldes blandt andet, at de får en fantastisk oplevelse med en rejse til Færøerne.

Men for 29-årige Amalie Szigethy var det slet ikke den bedste sæson – selvom en af de største ting i hendes liv stod på i netop den sæson.

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’

– Det var jo starten på graviditeten med Hannah, så det er sjovt at få filmet det, og det er et dejligt minde. Det er højdepunktet for mig selvfølgelig. Men de andre laver nogle ting, jeg ikke kunne være med til, for eksempel var jeg ikke med på Færøerne, og jeg døjede også med meget kvalme. Det begrænsede det hele for mig, men sådan er det, og det ser man også, fortæller Amalie.

Til gengæld var de sæsoner, der blev vist i 2017, de bedste for Amalie. Der var Josephine omkring 1 år gammel. Blandt andet var fruerne på en rejse til Cannes, og Sarah Louise Christiansen holdt en kæmpe fødselsdagsfest, da hun fyldte 35 år.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

– Sæson 2 og 3 er de bedste sæsoner for mig. Vi var ude og rejse og på natclub, det var en sjov tid, og der skete meget, husker Amalie.

Udover at Amalie i denne sæson, der blev filmet i løbet af sommeren sidste år, har været meget hæmmet af kvalme, så var der også meget fra sit eget liv og sin graviditet, hun gerne ville have med i ‘Forsidefruer’. Men det afviste TV3. 

– Og så er der jo corona, mens vi filmer, og det synes jeg jo også har været kedeligt. Så jeg vil sige, at det ikke har været den fedeste sæson. Men det har været en lykkelig tid for mig, fordi jeg har været gravid, slår Amalie fast.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde

Læs mere om