Amalie i nyt projekt: Jeg vil være YouTuber

Reality-baben har store planer, når datteren starter i vuggestue.

Af Emilie Holm Egebro - 23. september 2017 kl. 12:55

Siden Josephine Charlotte kom til verden i juli 2016, har realitystjernen Amalie Szigethy gået hjemme med datteren og fokuseret på at være mor. Kun med nød og næppe har der været tid til at medvirke i ‘Forsidefruer’, og andre projekter er blevet nedprioriteret.
Inden længe starter Josephine Charlotte dog i vuggestue, og den populære reality-babe har allerede planer med sin nyvundne tid.
– Jeg vil gerne lave min egen YouTube-kanal, så jeg kan komme ud til alle dem, der følger mig. Jeg har nemlig fået markant flere følgere, efter jeg er blevet mor. Faktisk er jeg steget fra 45.000 til over 150.000 følgere. Og dem vil jeg gerne gøre noget ved, så det ikke kun er på Instagram og min blog. På YouTube vil jeg fortælle endnu mere om mit liv og mine projekter, så man kan lære mig endnu bedre at kende, fortæller Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Jeg vil have silikonebryster
–  Det har været lidt svært at komme igang med noget, fordi jeg bare har haft ammehjerne. Før var jeg lidt en, som man grinte af, men siden jeg er blevet mor, er jeg blevet et forbillede for rigtig mange. Folk synes, det er sejt, at jeg tør at stå frem og sige min mening om det at være mor, og 70 procent af mine følgere er gravide eller mødre, fortsætter hun.
Amalie fortæller desuden, at hun tænker meget over, hvordan datteren bliver fremstillet i det offentlige rum. Selvom Amalie ofte selv lægger billeder af Josephine Charlotte op på sine sociale medier, er det vigtigt for hende, at kun hun bestemmer, hvilke billeder der lægges ud, og hvad datteren skal være en del af. Af den årsag er det også kun Amalie selv, der tager billeder af datteren.
Se billeder af Josephine Charlotte øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.