Amalie om ny sæson 'Forsidefruer': Det kan I glæde jer til

Reality-baben løfter sløret for, hvad seerne kan se frem til i den nye sæson.

Af Emilie Holm Egebro - 13. september 2017 kl. 12:05

Amalie, Gunnvør, Jackie, Janni, Tina og Sarah Louise pryder i morgen skærmen klokken 21.00 på TV3, når en ny omgang af det populære program ‘Forsidefruer’ har premiere.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Allerede nu kan Amalie løfte sløret for, at der er en hel del at glæde sig til i denne nye sæson:
– Der kommer jo masser af drama og intriger, så det bliver rigtig sjovt! Derudover er der virkelig meget humor, og så bliver det meget ærligt. Det er vi jo alle fem. Seerne kan også glæde sig til at se mig være ude at feste, hvilket ikke sker så tit, og her ser man mig også på slap line, hvor jeg giver den gas, griner Amalie og tilføjer:
– Jeg glæder mig meget til at se det, men jeg er også lidt nervøs, da jeg er ret fuld på et tidspunkt og siger en masse mærkelige ting.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, at Amalie ikke heeeeelt har styr på forskellen mellem flyselskabet SAS og sygdommen SARS.


LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører sin vægt
Jeg er blevet voksen og fornuftig
Da Amalie blev tilbudt at deltage i endnu en sæson ‘Forsidefruer’, var det ikke uden overvejelser, men den populære reality-babe valgte alligevel at sige ja.
–  Da jeg havde født, tænkte jeg, at jeg slet ikke ville være med i flere programmer, men det gik efterfølgende op for mig, at jeg stadigvæk vil hænge lidt ved, da det jo er mit levebrød at bevare mit brand, og fordi jeg synes, det er sjovt. Jeg er dog blevet voksen og fornuftig nu, så derfor skal jeg ikke være med i realityprogrammer som ‘Paradise’ eller ‘Et ton cash’. Det skal være programmer, hvor jeg er i fokus, forklarer Amalie og fortsætter:
– I ‘Forsidefruer’ er det andre karakterer, der er med i programmet, og derfor vil jeg gerne være med. Det er voksne kvinder, der har gang i deres karriere og har børn. Jeg føler derfor, at det er godt for mig at være med, så jeg kan blive løftet lidt op og blive set sammen med dem i stedet for nogle fra ‘Paradise’. Det er fedt, at jeg bevæger mig den retning nu.
LÆS OGSÅ: Derfor sagde Tina Lund ja til at være med i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører: Sådan er forholdet til Oliver Bjerrehuus
LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører: Har jeg fået botox i læberne?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.