Amalie løfter sløret for spændende projekt

Efter Josephine Charlotte er startet i vuggestue, har Amalie nu tid til at sætte liv i nye projekter

Af Emilie Holm Egebro - 29. maj 2018 kl. 7:30

Det er ingen hemmelighed, at Amalie Szigethy i flere år har gået med tanken om at starte sin egen tøj-kollektion.
LÆS OGSÅ: Amalie jagter kærligheden på Tinder
Da hun medvirkede i ‘Amalies Baby’ tilbage i 2016, fortalte hun i programmet, at hun gerne ville starte en tøj-kollektion med ventetøj under navnet AJLKS, som er forbogstaverne i alle hendes navne: Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
Sidste sommer kom snakken om en tøj-kollektion igen på banen, denne gang var det dog ikke ventetøj, Amalie havde gang i, men derimod kjoler:
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
– Jeg har et tøj-projekt i gang. Jeg er ved at designe mine egne kjoler, og det skal jo ud. Men jeg går stadig lidt stille med dørene, for jeg er ikke helt sikkert på, hvordan det skal foregå endnu. Alle døre er åbne, men jeg skal lige finde ud af, hvilken én, jeg skal gå ind ad, fortalte hun.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle trækker stikket: Derfor stopper vi i ‘De unge mødre’
Selvom projektet endnu ikke har set dagens lys, betyder det dog ikke, at Amalie har ændret retning:
– At jeg vil starte en tøj-virksomhed, er bestemt ikke lagt på hylden. Jeg vil stadig gerne gå den vej. Andet kan jeg dog ikke rigtig sige endnu. Heller ikke om kollektionen bliver med kjoler, ventetøj eller noget helt tredje. Men jeg kan sige, at alle nok skal få meget mere at vide om det, det tager bare lidt tid at få bygget sådan noget op. Det tager et år at lancere en kollektion jo, forklarer hun hemmelighedsfuldt.
LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er ikke den klassiske mor

Klar som tv-vært

En tøj-kollektion er dog langfra det eneste projekt, som Amalie går og pusler med for øjeblikket:
– Jeg har alle mulige ting, som jeg bygger på i mit selvstændige liv lige nu. Det tager tid, men ellers er alt godt, og jeg er glad og lykkelig. Jeg har meget at se til, og nu hvor Josephine ikke er hjemme i dagtimerne i hverdagene, kan jeg for alvor arbejde på min fremtid, så vi kan leve godt. Jeg vil dog ikke afsløre så meget om mine projekter endnu, men det går godt, forklarer Amalie, der heller ikke afviser, at hun godt kunne tænke sig at lave mere tv i fremtiden:
LÆS OGSÅ. Amalie om Josephines vuggestuestart: Det har været rigtig hårdt
– Altså, jeg har jo ‘Forsidefruer’ nu, men hvis jeg skal lave noget andet, skal det nok være sådan noget vært eller have mit eget talkshow eller noget i den dur. Sådan noget kunne jeg jo rigtig godt tænke mig at prøve. Men vi må se, hvad fremtiden byder.
Følg Amalie i ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tine efter sex med Jonas: Han er en fucking idiot!