Amalie vil lave børnetøj: Jeg er ligeglad med bæredygtighed

For forsidefruen er det langtfra vigtigt, at børnetøj er bæredygtigt.

Af Emilie Holm Egebro - 6. september 2018 kl. 10:54

Det er ingen hemmelighed, at Amalie Szigethy i flere år har gået med tanken om at starte sin egen tøj-kollektion.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Stefan: Jeg var overrasket, da jeg så Vanessa
Da hun medvirkede i ‘Amalies Baby’ tilbage i 2016, fortalte hun i programmet, at hun gerne ville starte en tøj-kollektion med ventetøj under navnet AJLKS, som er forbogstaverne i alle hendes navne: Amalie Josephine Lytton Kejser Szigethy.
Sidste sommer kom snakken om en tøj-kollektion igen på banen, denne gang var det dog ikke ventetøj, Amalie havde gang i, men derimod kjoler. Sidenhen hørte vi dog ikke meget til kollektionen, men i foråret kunne hun fortælle, at drømmen om at blive designer bestemt stadig var aktuel. Hun forklarede desuden hemmelighedsfuldt, at hun snart kunne fortælle endnu mere.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ bliver der åbnet op for emnet igen, da Amalie fortæller om sit nye projekt – nemlig at designe børnetøj.
– Jeg synes selv, at jeg har forstand på tøj. Det kunne jo også være lidt sejt at vippe folk af pinden og fortælle, at man laver sit eget børnetøj. Hemmeligheden bag børnetøj – den kode har jeg knækket. Hvorfor skal man lave børnetøj, der er børnetøj? Min måde at lave børnetøj på er, at flot tøj til voksne også skal kunne findes i børne-størrelser, fortæller Amalie i afsnittet, hvorefter hun bliver spurgt:
LÆS OGSÅ: Amalie overvejede at droppe ‘Forsidefruer’: Sådan har hun det nu
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
– Hvad tænker du om bæredygtighed? Jeg synes, det er mega spændende og arbejder meget med det. Hvad er din holdning?, spørger Amalies samarbejdspartner, Signe:
– Der er jeg jo sådan lidt ligeglad. Generelt er jeg ikke typen, der går op i madspild eller tøjspild – der er jeg måske sådan lidt et luksusdyr. Hvad der går til spilde, går til spilde. Og så køber vi bare noget nyt, forklarer Amalie.
LÆS OGSÅ:Amalie dropper graviditetsplaner: Det er total lagt på hylden
Smugkig lidt af aftenens afsnit herunder:

Se ‘Forsidefruer’ i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Amalie i nyt projekt: Det er knald eller fald for mig
LÆS OGSÅ: Realitybabe skal gennem omfattende operation