Amalie er begejstret for mors bog

Amalies mor har som bekendt skrevet en bog om Amalies liv, ‘Scenen er din’, og den er netop dumpet ind ad døren hos reality-baben.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. maj 2013 kl. 13:09

Amalie Szigethy har begravet sig i mor Charlottes bog, ‘Scenen er din’, som reality-dronningen netop har modtaget med posten. Amalie har længe set frem til at modtage bogen, som indeholder forskellige historier om hende og mor Charlottes liv.
Læs mere om bogen her.

Sådan ser omslaget ud på bogen 'Scenen er din', som kommer i handlen den 7. maj. (Foto: Privat/Facebook)

Sådan ser omslaget ud på bogen ‘Scenen er din’, som kommer i handlen den 7. maj. (Foto: Privat/Facebook)


-Så har jeg netop modtaget bogen, ‘Scenen er din’, som er skrevet af min mor. Jeg vil nu ligge mig ned i min seng og åbne bogen som den første nogensinde. Jeg vil læse den og ligge med mine tanker for mig selv. Jeg er personligt meget stolt over at have en mor, som netop er min mor. Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og det ubeskriveligt, at hun er nået så langt, og at den bog snart vil havne i landets butikker. Hvis du er interesseret i at høre historien bag familielivet og min barndom eller bare synes, det er sjovt, så udkommer bogen den 7. maj og kan købes via nettet og i butikkerne. Jeg er så stolt af min mor, du er den bedste, skriver Amalie på sin Facebook (redigeret).
LÆS OGSÅ: Amalies mor lukker røven på janterytterne
Har du planer om at læse bogen? Deltag i afstemningen herunder:

Har du planer om at læse bogen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.