Amalie kysser med Jonatan Spang - Her & Nu

Amalie kysser med Jonatan Spang

Amalie kysser med den kendte komiker, men er de kærester?

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. november 2016 kl. 16:25

Amalie springer ud som skuespiller i det kommende afsnit af serien ‘Lillemand’, som sendes på TV 2 Zulu, og selvom det ikke er så stor en rolle, så får hun lov til at kysse med seriens hovedperson, Jonatan Spang.
– Det var rigtig sjovt at være med. Men også lidt grænseoverskridende, for det skal jo ligne, at vi er til ZULU Awards. Men i virkeligheden foregik det jo på et diskotek klokken ti om morgenen. Og det er altså lidt vildt at kysse en mand, du ikke kender, ti minutter efter du er stået op, fortæller Amalie til tv2.dk.
Kysseriet stoppede dog ikke der, Amalie skulle også kysse Huxi Bach under optagelserne, hvor hun skal spille en overdrevet version af sig selv, hvilket var lidt underligt for hende. Men hun takkede ja, fordi det længe har været en drøm for hende at komme lidt væk fra reality-livet.
LÆS OGSÅ: Amalie tog 41 kilo på: Jeg levede af sovs og kartofler
Amalie: Han kysser da meget godt
Selvom det var underligt at kysse Jonatan Spang, så må hun til sidst have vænnet sig til det, for hun fik kysset ham en del.
– Han kysser da meget godt, men jeg tror, vi kyssede 15 gange, før den sad i skabet, fortæller Amalie til tv2.dk.
Hvis Amalie ser lidt rund ud i afsnittet, som kan ses mandag på TV 2 Zulu, så er det fordi, hun var gravid i sjette måned under optagelserne. Vi glæder os til at se reality-stjernen som skuespiller.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor ville jeg hellere have barn med Mikkel end Peter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.