Amalie Kronil: Sådan stemmer jeg til valget

Paradisoen afslører, hvor hun sætter sit kryds til folketingsvalget.

Af Emilie Holm Egebro - 3. juni 2015 kl. 17:55

Den storbarmede ‘Paradise’-deltager Amalie Kronil er bestemt ikke i tvivl om, hvad hun skal stemme til folketingsvalget den 18. juni.
– Jeg stemmer Liberal Alliance. Primært på grund af deres økonomiske plan. De vil blandt andet fjerne topskatten og fjerne en række afgifter. De giver frihed til selv at vælge. Dette vil specielt komme mig til gode som selvstændig, forklarer Amalie og fortsætter:
– Liberal Alliance er faktisk det parti, der giver den største støtte til selvstændige. De går ind for mindre skat, flere arbejdspladser, bedre ældrepleje og bedre uddannelser. Og jeg synes, at det er vigtigt, at man bliver betalt ordenligt for sit hårde arbejde uden at blive ‘straffet’ med høje skatter.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Amalie Kronils nye kæmpebryster
Arbejdsløshed skal formindskes
Amalie er heller ikke i tvivl om, hvad der er det vigtigste emne i årets valgkamp.
– Arbejdsløsheden er utrolig høj, specielt blandt unge. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at skabe flere arbejdspladser. På den måde er der flere, der kan betale til staten og færre, der vil modtage penge. Derfor vil man kunne sænke skatterne.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sådan stemmer jeg til valget
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan stemmer jeg til valget
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.