Amalie Kronil: Jeg vil gerne have større bryster

Den storbarmede ‘Paradise’-deltager afviser ikke en brystforstørrende operation.

Af Emilie Holm Egebro - 7. september 2015 kl. 7:59

Da Amalie Kronil tidligere i år tonede frem på de danske tv-skærme i ‘Paradise Hotel’, var det med et par silikonebryster med 650 milliliter i hver. Efter programmet fik paradisoen dog foretaget endnu en operation, så hun nu har 925 milliliter i hvert bryst. Efter operationen udtalte hun følgende:
–  Jeg har aldrig været så glad for mine bryster, som jeg er nu. Trangen til endnu en operation er ikke kommet endnu! Så lad os for guds skyld håbe, at jeg holder her.
Meget kan dog tyde på, at endnu en brystforstørrende operation bestemt ikke er udelukket.
– Jeg bliver rigtig tit spurgt, om jeg kunne finde på at få lavet mine bryster endnu større. Svaret må være: JA! Jeg elsker store bryster og kan simpelthen ikke stoppe, skriver Amalie  på sin blog og fortsætter:
– Det er bestemt ikke noget, der skal ske lige nu, men jeg vil bestemt ikke afvise, at det kommer til at ske. Jeg tror dog desværre, at det vil blive virkelig svært at finde en klinik, der vil lave dem. Men det må jeg tage til den tid!
Se galleriet med Amalie øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil om sine bryster: Her er historien
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil sparker gang i karrieren
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil om fordomme: Folk skal holde mund
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.