Amalie er klar til krig mod Mikkel

Amalie vil søge fuld forældremyndighed og vil med egne ord kæmpe, til hun dør for sin datter.

Af Louise Vilsbøl - 6. september 2016 kl. 17:55

Siden vi slap Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov i ‘Amalies Baby’, efter Mikkel havde brudt ind i Amalies hus, og hun politianmeldte ham, er forholdet ikke blevet bedre. Det står klar i sæsonpremieren på den nye sæson af programmet.
Det kommende forældrepar har ikke haft kontakt til hinanden siden. Den første kontakt kommer, da Amalie under sin graviditet modtager et brev fra Mikkels advokat, hvori der står, at han gerne vil med til fødslen af deres datter.
– Jeg kan jo godt sætte mig ind i, at det vil han gerne, fordi det også er hans barn. Men han har trodset mig på så mange punkter, så selvfølgelig har jeg da ikke lyst til, at han skal være til stede på den største begivenhed i min dag, fastslår Amalie i programmet.
LÆS OGSÅ: WOW: Amalie har smidt 30 kilo på en måned
LÆS OGSÅ: Årh: Nu viser Amalie datteren frem
Vil søge fuld forældremyndighed
Amalie vil ikke have, at Mikkel er med, når hun får sit planlagte kejsersnit, fordi hun mener, at dagen handler om hende og hendes tilknytning til datteren. Men noget tyder på, at det kun er den første af mange kampe mellem det nu nybagte forældrepar.
– Han skal slet ikke blande sig, for han har ikke været en del af min graviditet, og jeg kommer til at skulle søge fuld forældremyndighed, lige så snart hun er født, fastslår Amalie i programmet og uddyber:
– Når man først har skidt på mig en gang, og det handler om det dyrebareste, jeg har, som er mit barn, så kan jeg freaking love dig for, at jeg vil kæmpe til jeg dør for, at hun har det godt.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er bange for mit barns far
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: ‘Amalies Baby’ er lavet på en løgn
Få et smugkig på den nye sæson af ‘Amalies Baby’ herunder, og se med torsdag klokken 21.00 på TV3.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.